CodeError

Questions regarding syntax

CodeError

Postby pvl » Tue Apr 10, 2012 3:41 pm

pvl
To answer ; I am coding a design program for very high voltage (500 kV) and very high power (500MVA) for the industry.
I hate changing pages because it gets on the nerves and causes loss of concentration.
The problem of the input larger as the screen is solved.
Q :
I got an error while dbugging in the automatically inserted code.(see below)

Code error in line 0
Unknown Error (kbRun)

' --- Begin: Inserted by KBasic Atelier automatically ---

Dim Form1 As Form1
Dim Form3 As Form3
Dim MyFormInput As MyFormInput


' --- End: Inserted by KBasic Atelier automatically ---


' --- Begin: Inserted by KBasic Atelier automatically ---


Dim kbMenuBar As New myMenuBar

' --- End: Inserted by KBasic Atelier automatically ---

Dim MenuBarItem0 As MenuBarItem

' --- Begin: Inserted by KBasic Atelier automatically ---


Option KBasic
Dim Err As New Err2

' --- End: Inserted by KBasic Atelier automatically ---

What's wrong ?
pvl
 
Posts: 7
Joined: Mon Jul 18, 2011 9:20 am
Location: Belgium

Re: CodeError

Postby Slowdown » Tue Apr 10, 2012 7:07 pm

Hi,

The problem of the input larger as the screen is solved.

That is one problem solved.

The other one you describe is a nasty one.
This error can be triggered from several different places in you code.
perhaps you can read this one tseyfarth had similar problems, http://www.kbasic.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=676
Regards
Slowdown for now i'm back
Slowdown
 
Posts: 347
Joined: Sat May 02, 2009 6:48 pm
Location: Netherlands

Re: CodeError

Postby pvl » Tue Apr 17, 2012 1:55 pm

Thanks everybode, problems solved!

pvl
pvl
 
Posts: 7
Joined: Mon Jul 18, 2011 9:20 am
Location: Belgium

Re: CodeError

Postby Henning » Tue Apr 17, 2012 3:07 pm

Hi pvl,

A little more "meat on the bones" would be helpful. "Problem solved" would not help someone with the same problem. ;)

/Henning
Henning
 
Posts: 262
Joined: Mon Feb 09, 2009 12:03 am
Location: Sweden


Return to Coding Questions