barcode

Questions regarding IDE/Code-Editor

barcode

Postby javierl69 » Fri Aug 12, 2011 1:28 pm

How can I include barcode in forms and reports?
javierl69
 
Posts: 3
Joined: Tue Jan 11, 2011 1:35 am

Re: barcode

Postby berndnoetscher » Mon Aug 15, 2011 6:25 am

javierl69 wrote:How can I include barcode in forms and reports?


You may include an image in your form, which contains a barcode.
berndnoetscher
Site Admin
 
Posts: 1059
Joined: Tue Sep 25, 2007 9:37 am

Re: barcode

Postby Henning » Tue Aug 16, 2011 4:29 pm

There are also free barcode fonts to download.

/Henning
Henning
 
Posts: 262
Joined: Mon Feb 09, 2009 12:03 am
Location: Sweden


Return to IDE